Ritim İstanbul Residence, A5 Blok, D:9 Maltepe/ İstanbul
+90 216 606 5709

Takip Et:

Hizmetlerimiz

Can Bulut Hukuk & Danışmanlık Tüm hukuk alanlarında uzman avukatlarla bütüncül bir hukuk hizmeti

Günlük yaşamda, ticari hayatta ortaya çıkan bir sorunun özellikle de yasal  bir boyut kazandığında sizler için ne kadar zor olabileceğini, sizi ne kadar çıkışsız hissettirdiğini biliyoruz. Aniden karşılaştığınız, savunma geliştiremediğiniz sorun her ne olursa olsun bize tanıdık gelecektir. Türkiye’nin en iyi hukuk fakültelerinde öğrenim görmüş, gelişimini kendini sürekli güncelleyerek sağlayan, yoğun çalışma hayatı ve yüzlerce çeşitli dosyanın getirdiği tecrübeye sahip profesyonel ekibimizle yanınızdayız.

DENEYİMLENMİŞ ÇÖZÜM YOLLARI
Deneyim ve doğru yaklaşımla bir çözüme sahip olmanızı sağlıyoruz.
SORUNU DOĞRU TAHLİL ETME
Doğru stratejiyi geliştirebilmek ancak somut olayın özelliklerini tam olarak doğru anlamakla mümkün. Bu nedenle yaşadığınız olayı, karşılaştığınız sorunu en ince ayrıntısına kadar sizden dinliyoruz.
HER ZAMAN NET
Davanıza devam etmeyi kabul etmeden önce ayrıntılı bir maliyet tahmini sağlayacağız.
DOĞRU YAKLAŞIM
Gerçekçi ve ulaşılabilir hedeflerinize ulaşmanın en iyi yolunu belirliyoruz. İstenilenin elde edilemeyeceğini düşündüğümüz durumlarda mutlaka sizi aydınlatıyoruz.
YÜKSEK ÖZEN
Süreç sonlanana dek yüksek gayret ve özenle sözlerimizi yerine getiriyoruz ve başarılarımızı kutluyoruz. Müvekkillerimizle bir kereye mahsus değil uzun soluklu çalışmayı hedefliyoruz.

Ticaret ve Şirketler Hukuku

Can Bulut Hukuk ve Danışmanlık Bürosu; küçük, orta ve büyük ölçekli yerli ve yabancı şirketlere ticaret ve şirketler hukuku, borçlar hukuku ve sözleşmeler dahil tüm hukuki konularda avukatlık ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Vergi Hukuku

Güncellenen mevzuat ışığında; dava öncesi uzlaşma sürecinin yürütülmesi, dava takibinin sağlanması, vergi cezalarının iptali işlemleri ve düzeltme talepleri hakkında, hukuk danışmanlığı ve dava hizmeti sunmaktayız.
Sağlık Hukuku
Sağlık Hukuku
Malpraktis davaları, devletin hekim hatalarından sorumluluğu, sosyal sigortalar

Sigorta Hukuku

Sağlık, trafik, kasko gibi sigorta poliçeleri ile teminat altına alınmış kalıcı, geçici maluliyet, değer kaybı ve maddi hasara ilişkin talepler için öncelikle sigorta şirketine netice alınamazsa tahkim veya dava yoluna başvuruyoruz.

YABANCILAR HUKUKUVatandaşlık başvuruları, sınır dışı edilme kararlarının iptali, oturum izinleri için idari başvuru süreçlerini en hızlı şekilde yönetiyor, gerektiğinde dava yoluna başvuruyoruz.

Expert civil partnership dissolution lawyers with first-class legal advice and a strong record of success in resolving disputes across a range of circumstances.

Fikri Mülkiyet <strong>Hukuku</strong>

Fikri Mülkiyet Hukuku

Patent, faydalı model, marka, telif hakları, tasarım, coğrafi işaretler, bitki çeşitleri ve internet alan adları
Boşanma ve Aile <strong>Hukuku</strong>

Boşanma ve Aile Hukuku

Anlaşmalı veya çekişmeli boşanma davaları, nafaka, velayet, vesayet; vasiyetname hazırlanması, veraset ilamı talepleri, tereke tespit davaları vb. konularda avukatlık ve danışmanlık hizmeti
İdare <strong> Hukuku</strong>

İdare Hukuku

Arşiv araştırmaları, güvenlik soruşturmaları, emeklilik hakları

Adalet mülkün temelidir.

BASIC RATE FROM
$250
The client and lawyer will agree on the hourly rate before getting started with the case.
STANDARD HOUR RATE
$500
A flat fee is offered if your case is relatively simple or routine such as a will or an uncontested divorce.
PREMIUM HOUR RATE
$750
We will formally update you on progress of costs, both incurred and anticipated, on a monthly basis.

canbulutlaw.com© 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.